Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Controlul total asupra planetei va fi obţinut prin teroare

In jos

Controlul total asupra planetei va fi obţinut prin teroare

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 1/3/2011, 09:29

„A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestră în marile oraşe ale lumii.
Se mizează pe faptul că ţările care deţin armament nuclear îl vor
utiliza pentru a se apăra de acest pericol, devenind apoi total
vulnerabile faţă de adevăratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbră.”


Subliniem aici că tema unui atac
extraterestru simultan în marile oraşe ale lumii apare aproape obsesiv
în filmele de la Hollywood. În urma unui astfel de atac toate ţările
mari, SUA, China, Rusia etc., colaborează între ele atacându-i pe
extratereştrii cu armele de care dispun. Fără nici un rezultat. Când situaţia pare a fi disperată apare El – unicul Salvator. Vedem cum prin astfel de filme ni se oferă de fapt modele de gândire. Suntem antrenaţi să ne temem de un atac extraterestru, suntem antrenaţi să îi ripostăm în forţă şi apoi să aşteptăm apariţia unui salvator unic. Şi aceasta este tot o formă de control mental.„Scopul este să fie anihilată orice formă de opoziţie faţă de Noua Ordine Mondială. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin reţelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice şi vor pătrunde în orice echipament care conţine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populaţiei va fi realizat, astfel încât oamenii vor putea fi uşor împinşi la un val de sinucideri, violenţe şi nebunie.


Am fost întrebat de multe ori când se vor petrece toate acestea. După ce va fi creată o criză economică, care îi va forţa pe oameni să îşi cheltuiască toate rezervele de bani. Apoi va fi implementat un sistem planetar de plăţi electronice astfel încât nimeni să nu poată supravieţui în afara lui. După atâtea dezastre omenirea va fi gata să implore apariţia unui salvator care să restabilească pacea cu orice preţ, chiar cu preţul propriei libertăţi. Un principiu similar a fost aplicat în URSS pentru instalarea comunismului.”
OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4915

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum