Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Dinozaurii au trait si in antichitate

In jos

Dinozaurii au trait si in antichitate

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 4/3/2011, 07:44

Stegosaurus-disparut acum 140 milioane de ani?

Stegosaurus inseamna reptila acoperis. Acoperisul ei este alcatuit din placi mari de-a lungul crestei din spatele animalului.
Aveti mai jos niste imagini de la Angkor Wat din Cambodia.Fosile ale unui Dragon Chinezesc

Arheologii chinezi sustin ca au gasit fosile de reptile care seamna cu dragonii din traditiile chinezesti.Sapte sute de fosile de "dragoni Guizhou", au fost confiscate de la comerciantii ilegali de fosile în aprilie anul trecut.
Dinozaurii antici din insulele Indoneziene

Pterodactylul din cultura Fremont-Dragonul Negru al Canionului

Indienii din cultura Fremont se crede ca au locuit in zona ''Swell'' intre 750-1250 d.H.Dovezile voluminoase ale sederii lor acolo includ hambare de piatra,ustensile de gatit,lucrari de arta sau petroglife sculptate.
Dragonul Negru se numeste asa datorita pictogramei care seamna cu o reptila mare inaripata.Apatosaurus (sauropod) pe sigiliul mesopotamian?

Arta din stânga este un sigiliu cilindric mesopotamian de la aproximativ 3300 î.Hr.Animalul din dreapta este o conceptie artistica de la un schelet al unui Apatasaurus

The Nile mosaic of Palestrina

Este un mozaic antic ilustrând Nilul din Etiopia pana la Marea Mediterana. Este datat la aproximativ 100 î.Hr., si se crede ca a fost lucrarea lui Dimitrie topograful,un artist grec din Egipt care a vizitat Roma.
Mozaicul este situat în orasul Palestrina.Acesta contine descrieri detaliate ale grecilor lui Ptolemeu,cu etiopienii în scene de vânatoare, si diferite animale ale fluviului Nil.

Pietrele din Ica

În zonele separate,la mare distanta de Nord si America de Sud, constructii de movile de pamant artificiale si modelarea de dealuri si stânci arata familiaritatea artizanilor vechi cu animale presupuse pe cale de disparitie in America de mii, iar în unele cazuri, de milioane de ani. O movila mare în Wisconsin este in forma conturului unui elefant sau mastodont.
Pre-incasii au sculptat in rocile podisului Marcahuasi de Peru,lei,camile si un animal care seamana cu un Stegosaurus.
*aveti aici o poza cu elOpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4794

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum