Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

MAFIA (Inceputurile ei)

In jos

MAFIA (Inceputurile ei)

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 4/3/2011, 19:20

Mafia Siciliana


Mafia siciliană este,probabil,cea mai cunoscută forma de criminalitate organizată, atât de mult încât, că mass-media o reprezintă ca un fel de rau universal. "Caracatita", care, direct sau indirect, controlează toate activităţile criminale:de la droguri la traficul de arme şi acum chiar substanţe radioactive. În realitate,mafia siciliana poate fi considerat un "model câştigător" a crimei organizate (cel puţin până acum), datorită complexităţii sale şi a rolului de lungă durată în societate.
Puterea Mafiei stă în capacitatea ei de a fi atât locala cat şi internaţionala, în sensul că aceasta a crescut la un nivel mondial, fără a-si pierde rădăcinile siciliene.Punctul ei forte a fost a fost capacitatea de a combina continuitatea cu inovaţia:niciodată nu a abandonat activităţile sale tradiţionale (extorcare de fonduri, de exemplu), dar ştia cum să aleagă activităţile cele mai profitabile şi să devină o parte din ele.

Inceputurile Mafiei


MAFIA a fost fondata de Guiseppi Mazzini,mason de gradul 33.MAFIA inseamna ''Mazzini Autorizza Furti, Incendi, Avvelenamenti''=Mazzini Autorizeaza Furturi,Incendii,Otraviri.Dupa cum observati denumirea mafiei vine de la numele lui Mazzini.
Legea stie ceva de legatura mafiei cu francmasoneria de ceva vreme.

Giuseppe Mazzini,a fost un mason de gradul 33,care a fondat un grup de revoluţionari numit ''Young Italy''. Scopul lor a fost de a elibera Italia de controlul al monarhiei şi al Papei. Ei au reuşit, şi Mazzini este onorat ca un patriot în Italia. Cu toate acestea, în acest proces, Mafia s-a fost născut. Revoluţionarii Young Italia aveau nevoie de bani, şi ei:''sprijiniti unii de altii,au jefuit banci,arzand micile afaceri sau magazine care nu plateau taxa de protectie,si rapiri de oameni.
Pe întreg teritoriul Italiei erau raspandite cuvintele "Mazzini autorizza furti, INCENDI e attentati", insemnand, "Mazzini autorizează furt, incendiu, şi răpire." Această frază a fost scurtata la acronimul,MAFIA.''(John Daniel, "Scarlet and the Beast," Vol. I., pages 330-331).

Mazzini a fost, de asemenea, fondator al Ritului Scotian al Masoneriei în Italia.Deci, MAFIA este doar un alt instrument folosit de Illuminati, şi de fapt lucrează cu ei în realizarea Agendei Luciferiene.

Mafia siciliana si Francmasoneria


Mafia şi Francmasoneria în Trapani şi Palermo au condus scena pentru o lungă perioadă de timp,datorită unor oameni ca Giuseppe Mandalari,care a fost un francmason de grad mare si contabil al lui Toto Riina,seful mafiei siciliene.Mandalari "Gran maestro dell'Ordine e Gran sovrano del rito scozzese antico e accettato" practic mare maestru al puternicii loji ''CAMEA''.Puternicul mafiot Natale L'Ala a fost în ''Iside 2'' (Isis 2) şi politicianul Canino a fost membru al cercului Scontrino,a recunoscut că Lojile lor erau pline de episcopi catolici şi de miniştrii Guvernului.Dar a fost seful mafiot Stefano Bontate,o creaţie a iezuiţilor,care s-a revoltat si a fondat propria ''Gran Lodge'' pentru o vreme ca Mare Maestru,cunoscuta ca Loja celor 300 sau de ''Lodge dei Normanni'',dar a trebuit să fie eliminat, deoarece el nu respect normele impuse de Illuminati P2,care pe ascuns au dat puterea Corleonesilor.Loja masonica celor 300 a fost inchisa dupa moartea sa de catre rivalul corleonez,Bernardo Provenzano,un al francmason,dar inca un sef mafiot ilustru.Se pare ca arestarea sa recenta,a fost conectata cu legatura sa in inchidearea lojii celor 300.Lucrurile niciodată nu se vor schimba în Italia şi în Sicilia până nu se va da seama că adevarata mafie se ascunde în lojile secrete ale Francmasoneriei care este conectata la Vatican,unde adevarata putere se afla.

Mafia moderna


Un raport recent a estimat ca Mafia este cea mai mare afacere in Italia,cu un profit de 100 de miliarde de euro anual,bani care intra in buzunarul mafiotilor.Cele mai mari organizatii ale Italiei sunt Cosa Nostra(in Sicilia),Camorra in zona Campania,'Ndrangheta in Calabria si Sacra Corona Unita in Apulia.
In realitate Mafia, Camorra, N'drangheta,sunt ''politiile sociale'' a bisericii catolice.Fiecare tip de criminalitate,delincvenţă,ce urmăreste îndeplinirea obiectivelor de la Vatican,distrugerea de libertate, şi orice formă de nelegalitate este ocult binecuvântat de Roma.
avatar
OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 5009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum