Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Masoneria distruge ROMANIA

In jos

Masoneria distruge ROMANIA

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 4/3/2011, 20:27

"Masoneria salveaza Romania" (?!)

Senatorul Mare Maestru Nicolae Alexandru va cere sprijinul masonilor din Congresul SUA pentru integrarea Romaniei in NATO. Dupa cum a precizat Marele Maestru Nicole Alexandru ponderea acestora in politica americana este extrem de insemnata, mai ales ca "toti presedintii americani, cu exceptia lui John Kennedy, care a fost ucis, au fost masoni".

Senatorul PDSR Radu Timofte avertizeaza : Masoneria are tendinta sa ocupe toate functiile importante in Stat din Romania. Vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului, Radu Timofte, ne-a declarat ieri ca tendinta masoneriei - din ce in ce mai vizibila - de a acapara toate functiile importante in stat reprezinta un pericol pentru Romania. "Este de remarcat ca atat presedintele comisiei senatoriale de aparare cat si ministrul apararii Victor Babiuc sunt masoni si probabil ca mai sunt multi altii nu doar in Ministerul respectiv, ci si in celelalte. Mi-e teama insa ca acesti asa-zisi "frati" nu urmaresc altceva decat de apune mana pe tot ceea ce inseamna putere in Stat, asa cum au reusit in alte tari. Mi-e teama ca vom ajunge intr-o zi sa fim condusi numai de catre cei care fac parte din astfel de organizatii si atunci s-a dus naibii si identitatea noastra nationala si tot ce inseamna cultura si traditie romaneasca", a afirmat senatorul PDSR.

Deputatul Vasile Matei zice ca si ministrii Victor Babiuc si Adrian Severin sunt masoni. Membru al Comisiei parlamentare de control asupra activitatii SRI, deputatul PUNR Vasile Matei a declarat ieri, in urma aparitiei in presa a unor noi nume de parlamentari - membri ai masoneriei - ca va cere explicatii in legatura cu compatibilitatea calitatii de mason si cea de membru al amintitei comisii a deputatului PD Corneliu Ruse. Potrivit afirmatiilor lui Vasile Matei, atat Ministrul de Externe Adrian Severin, cat si cel al apararii, Victor Babiuc (ambii apartinand tot PD) sunt tot masoni. "Din punctul meu de vedere, cred ca nu este firesc si normal ca dintr-o comisie ce controleaza activitatea SRI - care este prin excelenta un serviciu secret - sa faca parte un om care in acelasi timp apartine unei organizatii masonice internationale cu scopuri oculte care uneori pot intra in contradictie cu interesele Romaniei. Si daca ne gandim bine, conform legii Mirzescu, Partidul Comunist din aceea vreme a fost scos in afara legii exact din cauza apartenetei la o organizatie internationala, Internationala Comunista, care era de esenta masonica. Deci voi cere sa se dea explicatii in legatura cu prezenta lui Corneliu Ruse in comisia SRI si intr-o loja masonica, ca si examinarea aspectului referitor la o asemenea posibilitate, conform Legii sigurantei nationale si Constitutiei. Este adevarat ca in Constitutie nu se precizeaza nicaieri interdictii pentru masoni de a ocupa posturi guvernamentale. Este de mentionat ca si Victor Babiuc si Adrian Severin, care ocupa posturi in guvern, sunt tot membrii ai masoneriei. Deci daca s-ar gasi o solutie de contestare a lor pe aceste baze, toti ar trebui sa plece. Daca facem paralela intre ceea ce a insemnat masoneria pentru Italia, loja masonica "Propaganga Due" si ce implicatii politice a avut activitatea lui Licio Gelli, putem sa ne gandim ca apartenenta la loja masonica si implicarea in activitatea politica executiva in Romania poate fi foarte periculoasa" a declarat Vasile Matei.

OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4794

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum