Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Noua Ordine Mondiala

In jos

Noua Ordine Mondiala

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 4/3/2011, 21:12

Socialismul National se va folosi de propria revolutie pentru stabilirea unei noi ordini mondiale.

Albert Einstein, scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, 1947:
Pentru a atinge scopul final - care este o singura lume, nu doua lumi ostile - un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi.

James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:
Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.
James Paul Warburg este "îngerul" organizatiei United World Federalists, fiul lui Paul Moritz Warburg, nepotul lui Felix Warburg si al lui Jacob Schiff, de la banca Kuhn, Loeb & Co. care a pompat milioane de dolari în Revolutia Rusa prin Max, fratele lui James, bancher al guvernului german.

Patriotismul si Dumnezeu, arme redutabile împotriva Noii Ordini Mondiale

Bertrand Russell, 1953:
Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor... Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului... Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante... Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie... Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul... O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani:
Scopul principal al CFR (Council of Foreign Relations) este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

Guvernatorul Nelson Rockefeller (New York), într-un articol intitulat "O chemare la construirea unei noi ordini mondiale" - New York Times, Feb. 1962:
Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.

Papa Paul VI, 26 Mar. 1967:
Cine nu poate vedea necesitatea si importanta unei astfel de autoritati mondiale capabila de actiuni eficiente în plan juridic si politic? Delegati ai organizatiilor internationale, personalitati oficiale, oameni de presa, profesori si educatori, cu totii trebuie sa va dati seama ca aveti de jucat fiecare rolul lui în edificarea noii ordini mondiale.

Robert F. Kennedy, 1967:
Cu totii vom fi judecati dupa masura efortului de a contribui la construirea Noii Ordini Mondiale.

Richard Nixon, Oct. 1967:
Dezvoltarea unei gândiri coerente a regiunii Asiei este reflectata în dispozitia de a considera problemele în termeni regionali si de a trece apoi la necesitatile de dezvoltare a unei Noi Ordini Mondiale.

Suveranitatea Nationala este învechita

Zbigniew Brzezinski:
Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial... Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.

David Rockefeller:
Suntem într-un proces de transformare globala. Mai avem nevoie doar de o criza majora necesara si toate natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.

Mihail Gorbaciov, 1988:
De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale.

George Bush, Ian. 1991:
Daca nu vom continua, vom pune în pericol pacea si democratia noii ordini mondiale pe care acum o putem vedea, aceasta realitate atât de mult visata la care ne-am adus contributia noi toti.

George Bush, 6 Mar. 1991:
Acum vedem o noua lume... O lume în care putem cladi noua ordine mondiala. O lume în care Organizatia Natiunilor Unite poate acum sa-si duca la bun sfârsit viziunea istorica a fondatorilor sai.

O criza mondiala majora forteaza Noua Ordine Mondiala

Henry Kissinger, la conferinta grupului Bilderberg din Evian, Franta, 1991:
Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine - ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.

Gen. Colin Powell, 9 Sept. 1993:
În legatura cu problema ramânerii trupelor americane în Somalia, ca parte a operatiunii Natiunilor Unite, el a declarat:
O retragere ar fi devastatoare pentru sperantele noastre într-o noua ordine mondiala si în puterea noastra de a participa în organizatii multinationale pentru a rezolva probleme ca acestea.

David Rockefeller, la Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:
Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala.

Henry Kissinger:
NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale.

Arthur Schlesinger Jr., în revista Foreign Affairs, Aug. 1995:
Nu vom obtine o noua ordine mondiala fara a plati cu sânge, ca si cu bani.

George Soros, miliardar, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:
Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.

Gary Hart, la o întâlnire televizata organizata de CFR în Washington, 14 Sept. 2001:
Presedintele SUA are acum sansa de a folosi acest dezastru [11 Septembrie] pentru a instaura o noua ordine mondiala.

OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4971

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum