Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Numerele Zeilor

In jos

Numerele Zeilor

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 7/3/2011, 01:25In mitologia nordica, cat si in cea egipteana, Marii Preotii stiau despre numerele de aur sau numerele profetice. Aceste numere ii aujutau la calcularea sfarsitului lumii.Mitologia Nordica

In mitologia nordica Lupul Fenrir pe care zeii il legasera cu lanturi, si-a rupt legaturile si a scapat.Astefl este inceputul Apocalipsei

“El s-a scuturat,iar lumea s-a cutremurat.Copacul de cenusa Yggdrasil a fost zguduit din radacina pana in varf.Muntii s-au cutremurat iar pamantul si-a pierdut forma.Si astrii noptii de pe cer o luase razna.”

In continuare aflam despre lupta dintre zei si eroi impotriva lui Fenrir :

“500 de usi si 40 de afla/Socot in zidurile Valhallei/800 de luptatori prin fiece usa trec/Cand la razboi cu Lupul mi se duc”

In urma unui calcul aflam ca la lupta se duc 432.000 de luptatori (540×800)

Mitul Lui Osiris

In mitul egiptean despre nasterea lui Osiris aflam urmatoarele numere :

“Zeita Nut,sotia Zeului-Soare R, era iubita de catre Zeul Geb.Cand a descoperit intriga,Zeul Ra si-a blestemat sotia sa nu mai faca nici un copil in oricare din cele 12 lunii ale anului.Zeul Toth care o iubea si el pe zeita, a jucat table cu Luna si a castigat de la ea 5 zile.Toth a adaugat aceste 5 zile la cele 360 din cate era format anul atunci.In prima zi din cele 5 a venit pe lume Osiris”

Pana acum avem numerele 360,5,12 si 30. Un al cincilea numar il aflam din acelasi mit unde Zeul Set conducea 72 de complotisti care sa il asasineze pe Osiris.

Acum sa lu-am numerele pe rand :

12 – numarul zodiilor din zodiac (lunile)

30 – numarul de zile dintr-o luna

72 – numarul anilor in care Soarele realizeaza o rotatie.

360 – numarul total de grade a elipticii pamantului.

72×30=2.160 – numarul anilor dintr-un ciclu procesional complet care ii trebuiesc Soarelui ca sa realizeze un ciclu complet.

Insa ies la iveala si alte combinatii de numere :

36,5 – numarul de ani necesari ca Soarele sa realizeze un transfer procesional.

4.320 – numarul de ani necasari ca Soarele sa strabata 2 constelatii.

In continuare se multiplica cu 10 pentru fiecare 2 constelatii pe care Soarele le strabate. Astfel cand Soarele a strabatut 6 constelatii au trecut in total 432.000 de ani.Si la nordici si la egipteni, preotii stiau ca odata la 432.000 vine sfarsitul lumii, iar zeii distrug pamantul. De aceea au transmis in legendele lor numerele zeilor. Astfel generatiile viitoare isi puteau afla soarta.

OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4971

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum