Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Energia Vril

In jos

Energia Vril

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 7/3/2011, 03:00

  Energia Vril

 • Vechile civilizatii considerau ,,forta vietii" drept cea mai inalta forma de energie din Univers,toate celelalte tipuri de energie fiind doar manifestari secundare ale acestei forte supreme.
 • De fapt,forta vietii,care guverneaza atat existenta umana,cat si pe cea animala,era o reprezentare inferioara a energiei denumite VRIL-cunoscuta in alte culturi din lume ca mana,prana,chi sau forta vitala.Nu se poate determina originea ei sau modul in care a dobandit aceasta titulatura.Singurul indiciu in acest sens ni-l ofera amerindienii,mai precis tribul Sioux care folosea denumirea,,VRIL"pentru energia vietii,considerand ca locurile in care aceasta se manifesta sunt asa -zise,,medicine wheels"(cu puteri miraculoase de vindecare).
 • Desi nu poate fi perceputa,aceasta forta se afla in interiorul corpurilor noastre.
 • Hranirea,digestia si eliminarea toxinelor sunt toate conduse de forta vietii.Energia VRIL are,legatura cu mintea umana.Exista metode care pot fi aplicate pentru a stoca si folosi aceasta energie intr-un mod constructiv.Energia VRIL nu este produsa de corpul uman,fiind prezenta si in apa,dar,mai ales,in aer,de unde poate fi colectata si folosita in mod eficient.


  VORTEXURILE VRIL

 • Energia VRIL are in anumite locuri de pe planeta o concentratie mai puternica.Desi dincolo de capacitatea noastra de a le zari,aceste concentratii de energie VRIL se gasesc sub forma unor spirale Fibonacci rotitoare.De-a lungul istoriei se pare ca oamenii inzestrati cu proprietati extrasenzoriale au simtit aceste puncte in care spiralele energiei VRIL sunt active.
 • In prezent,unii cercetatori ai fenomenului denumesc ,,vortex de energie" o astfel de concentratie singulara de energie VRIL.La nord de ecuator,directia de rotatie a vortexului se realizeaza in sensul opus miscarii acelor de ceasornic,iar in sud de ecuator,in sensul acelor de ceasornic.Aceasta directie este similara sensului in care se invartesc uraganele si tornadele sau modului in care apa se scurge printr-un dispozitiv cilindric,in respectivele regiuni geografice(efectul Coriolis).
 • Cateva dintre zonele cu importante vortexuri VRIL ar putea fi:Stonehenge(Marea Britanie),Teotihuacan,Chichen Itza,Palenque(Mexic),Tiahuanaco(Bolivia),Devil's Race Track in Death Valley(California).
 • Cel mai puternic vortex de energie VRIL de pe Pamant se presupune ca ar fi centrat chiar sub Marea Piramida de la Giza(Egipt).Mai mult,se vehiculeaza ideea ca piramida ar fi fost ridicata acolo tocmai datorita prezentei acestui vortex gigantic in respectiva zona.Conform acestei ipoteze,vechii egipteni urmareau ca,prin intermediul geometriei sacre a piramidei,sa poata concentra mai rapid puternica energie a marelui vortex VRIL,in scopuri inca neintelese oamenilor de stiinta din timpurile noastre.

  ENERGIA VRIL SI TELEPORTAREA

  Cunoscand si stapanind energia VRIL,s-ar putea realiza fenomenul de teleportare?
  Incercand sa raspundem la aceasta intrebare,nu putem sa nu aducem in centrul atentiei o tehnica sacra,veche de mii de ani,cunoscuta doar de marii initiati ai Antichitatii si denumita ,,Merkaba".Se presupune ca si Moise,marele conducator al poporului evreu din V.T.,ar fi cunoscut aceasta metoda.
  Corpul uman poseda,dupa cum se stie,un camp electromagnetic(derivat din energia VRIL)care are o miscare de rotatie,datorita rotatiei astrului.Prin rotirea campului electromagnetic al fiintei umane la viteze foarte mari,in sens invers rotirii campului electromagnetic terestru,s-ar putea obtine fenomenul de... teleportare!

  ENERGIA VRIL SI SOCIETATILE OCULTE.

 • De-a lingul istoriei,energia VRIL a fost numita energia Universului,materie neagra,o imensa sursa de propulsie,forta vietii...Anumite societati secrete considera ca VRIL este energia secreta care guverneaza Universul,si poate fi inmagazinata doar de anumite persoane,ramanand aproape inaccesibila celor neinitiati.Nu oricine poate avea cheia care descatuseaza energia VRIL,simplul contact cu aceasta forma superioara de energie fiind o realizare uriasa pentru cei alesi.
 • In romanul lui Bulwer-Lytton,VRIL:The Coming Race,energia VRIL guverneaza asupra intregii naturi.Se presupune ca,in anul 1919,membrii unei grupari continuatoare a Ordinului Templier au infiintat organizatia VRIL cu sediul in localitatea Ramsaudin Germania(langa granita cu Austria).Din ea ar fi facut parte reputati oameni de stiinta:Viktor Schanberger,dr.W.O Schumann,Schriewer,Habermohl si multi altii.Cunoscand posibilitatile energiei VRIL,acesta si-ar fi propus construirea unui aparat zburator,care sa utilizeze aceasta energie.Oamenii de stiinta din respectiva organizatie au studiat modul in care puteau folosi energia VRIL pentru crearea unui camp puternic de energie,prin care sa se obtina o independenta fata de fortele cosmice.Cu toate ca dovezile sunt putine si controversate,se pare ca,in decurs de 25 de ani de munca,ei ar fi ajuns la niste rezultate remarcabile,construind mai multe prototipuri de nave zburatoare elicoidale,care ar fi ...primele OZN-uri pamantene! • OpHaNiM


  Mesaje : 560
  Reputatie : 4822

  Vezi profilul utilizatorului

  Sus In jos

  Sus


   
  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum