Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Satanismul

In jos

Satanismul

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 30/9/2011, 05:40


Satanismul este raspandit in toata lumea, el fiind adoptat in special de sectanti
fiind practicat insa si de oameni de rand.
Satanismul face parte si din categoria stiintelor oculte, alaturi de magie, ghicit, aromantie. Magie Neagra,controversatele acte de spiritism si New Age.
Satanismul reprezinta, de asemenea, una din cele mai controversate culte religioase.
S-a demonstrat ca exista mai multe tipuri de Satanism:

Satanism modern;
Satanism rebel;
Satanism;

S-a observat ca tineretul din aceste vremuri se indeparteaza tot mai mult de biserica, preferand in loc de viata si credinta spirituala sa isi faca noi prieteni in cadrul unor
organizatii cu profil ateist, anti-christic sau Satanist, dorind sa renunta, totodata si la
credinta lor in Dumnezeu si in Evanghelie, profanand si batjocorind SFANTA SCRIPTURA, cunoscuta si sub numele de SFANTA BIBLIE.

Din fericire, sunt autori care au publicat carti cu privire la efectele satanismului si derivatii sai asupra tineretului. "Tineretul si Esoterismul", un best-seller despre satanism si impactul lui asupra tinerilor, este scrisa de un jurnalist în încercarea de a aduce o clarificare în acest domeniu. Lucrarea, care de patru luni este pe primul loc ca vânzare în librariile catolice italiene, este publicata de Surorile Pauline. Cartea se concentreaza asupra aspectelor care privesc în special pe tineri, adesea neîntelesi de adulti. Este zidul pe care scriitorul si jurnalistul Carlo Climati doreste sa îl darâme. Esoterismul în rândul tinerilor este un fenomel mondial, arata un articol din 28 august din publicatia londoneza The Times, în care este subliniata proliferarea siturilor satanice de pe Internet. În Marea Britanie doar, exista peste 1.000 de secte sau culte satanice sau miscari spiritiste, se mai spune în articol.
Alti doi autori care au colaborat scriind carti pe tema satanismului sunt Neil T.Anderson si Steve Russo care au publicat cartea “Pazeste-ti copiii! De Satanism! De New Age! De Ocultism” .
Prin aceasta carte, autorii incearca sa avertizeze parintii si bunicii, educatorii, profesorii, oamenii care, prin natura activitatii lor, vin regulat în contact cu copiii, pastorii, învatatorii de scoala duminicala, liderii de tineret cu privire la activitatile Satanice!!!


Caracteristici speciale ale cartii:

- abordare foarte practica a problemelor;
- numeroase exemple reale, cu care cititorul se identifica usor
- statistici si sondaje de opinie concludente;
- enumerari edificatoare ale formelor contemporane prin care sunt amagiti copiii (tehnici concrete de predare si învatare, exemple de filme la moda, staruri de muzica rock, nume de jocuri de grup sau pe computer, desene animate etc.);
- prezentarea simbolurilor satanice folosite de copii si a simptomelor care denota existenta unei problem spirituale;
- prezentarea pasilor concreti pentru prevenirea problemelor;
- prezentarea pasilor concreti pentru eliberarea unui copil dintr-o legatura demonica.

Satanistii au simboluri specifice religiei lor cum ar fi:

- Pentagrama si Piramida
- Obeliscul
- Crucea intoarsa (rasturnata), numita si inver-cross
- Amulete folosite de satanisti
- Numarul fiarei-666

Pentagrama:


O pentagrama are cinci colturi care corespund celor patru membre ale corpului si capului.
Cele cinci simturi: auz, gust, simtire, vedere, atingere.
Sarutul celor 5 folosit in Wicca.
Sunt multe feluri de a purta o pentagrama. Fii atent ca trebuie sa o porti asa cum vrei tu sa reprezinte ideile tale.
Indreptata in sus, inseamna ca acel om este concentrat asupra mintii (pe partea spirituala).
Deschisa (adica nu este incercuita) inseamna ca cineva este deschis oricui, spus foarte simplu, dar esti fara protectie si deschis in acelasi timp conflictelor si altor activitati negative.
Coltul care este indreptat in jos, spre pamant, inseamna ca individul respectiv se gandeste aici si acum.

De aceea multi Satanisti o poarta, pentru ca Satanistii simt ca viata pamanteasca este cea mai importanta iar ceea ce vine dupa este o intrebare la care se va raspunde numai prin moarte.
Pentagrama, de obicei cu un cap de tap este folosita de Satanisti (mai mult LaVeyenii), dar si de veneratorii diavolului care au un stil de viata total diferit.
Chiar si bancnotele americane cuprind pe partile verso controversata piramida avand in varful ei “ochiul lui Osiris” , considerat a fi un simbol Masonic.
Privind cu atentie piramida putem realiza forma unei pentagrame, unul din semnele sataniste.
Acesta ar reprezenta o asemanare intre Masonerie si Satanism.


Piramida cu ochiul atot-vazatorObeliscul:“Toti paganii venereaza creatura, iar nu Creatorul” [Romani 1], prin urmare, fiecare grup de pagani venereaza Actul Sexual. Atat satanistii cat si Masonii iubesc in mod deosebit Obelisk-ul. Egiptenii au creat obeliscul fiind convinsi ca spiritul zeului Soare, Ra, salasluia acolo. [H. L. Hayward, "Symbolic Masonry: An Interpretation of the Three Degree", Washington, D. C., Masonic Service Association of the United Stated, 1923, p.207 ; "Two Pillars" Short Talk Bulletin, Sept., 1935, vol.13, no.9 ; Charles Clyde Hunt, "Some Thoughts On Masonic Symbolism", Macoy Publishing and Masonic Supply Company, 1930, p.101]. Satanistii si Masonii Invizibili vorbesc despre Obelisk ca fiind organul sexual masculin. Un autor Luciferian scrie ca "... organul sexual barbatesc este un stalp drept". [W. Wynn Wescott, "Numbers: Their Occult Power and Mystic Virtues", Theosophical Publishing Society, 1902, p.33]. Iata un autor mason admite ca obeliscul este simbolul actului sexual.[Haywood, citat mai sus, p.206-207 ; Rollin C. Blackmer, "The Lodge and the Craft: A Practical Explanetion of the Work of Freemasonry", St. Louise, The Standard Masonic Publishing Co., 1923, p.94].
In Biblie, obeliscul este folosit la venerarea lui Baal, dar Dumnezeu a omorat acei preoti si a doborat obeliscul [IV Regi 25-27]. Cand veti vedea un obelisc sa stiti ca era obiectul suprem in venerarea lui Baal, pentru care Dumnezeu a distrus pe Israel; de asemenea este si simbolul satanic pentru actul sexual.

Ochiul Atotvazator:- originar din Egipt, din vremea lui Moise cand acesta a eliberat poporul Israelitean de sub robie. Atunci chiar Dumnezeu a pedepsit poporul inchinator la idoli. Ochiul Atotvazator reprezinta Omniscienta lui Horus, zeul Soare. ["Magic Symbols", by Frederick Goodman, p.103, Satanic symbols book]. Dupa cum se afirma intr-o carte masonica: "Aceste consideratii ne conduc la un titlu interesant "Ochiul Mintii" sau "Ochiul lui Horus"... si conducand la ideea de "Ochi Atotvazator". Ultima denumire inainte de "egiptean neofiti" a fost de "Iluminat", adica "adus la lumina". Religia Egiptului era "Religia Luminii".[Thomas Milton Stewart, "The Symbolism for the Gods of the Egypians and the Light They Throw on Freemasonry", London, England, Baskerville Press Ltd., 1927, p.5].
Acest autor Mason afirma ca Lumina la care masonii fac referire este Religia lui Horus, lucru condamnabil pentru ca in mitologia egipteana, Horus este Lucifer. [fost satanist, William schnoebelen, Masonry : Byond The Light, p.197].


Totusi, dovada ca Lucifer este zeul Masoneriei rezulta si din scrierile Fratiei Invizibile. A. Pike scrie in "Morals and Dogma" ca Lucifer este "purtatorul de lumina" [p.321, teaching of the 19th Degree] si ca este "Inger al Luminii"[p.567, teaching of the 26th Degree]. Masonul Manly P. Hall, spune ca odata ce masonul invata secretele breslei sale "va poseda puternicele energii ale lui Lucifer." ["The Lost Keys to Freemasonry", Macoy Publishing and Masonic Supply Co., 1976, p.48].
Francmasoneria foloseste Ochiul lui Horus intr-o piramida. Toti Satanistii indragesc piramida pentru ca reprezinta Treimea Pagana: Satan, Antihrist si Falsul Profet. Folosesc aceasta forma geometrica cu 3 laturi constant. In acest simbol, numit Euclid, vedem ca ochiul Atotvazator este pozitionat deasupra simbolului traditional Masonic (un compas si un echer si un G in mijloc). Acest lucru inseamna ca Ochiul Atotvazator controleaza Francmasoneria, ceea ce este adevarat.


Crucea intoarsaAcest simbol reprezinta un atac la adresa religiilor lumii, in special crestinism ,
Fiind reprezentat printr-o cruce intoarsa, asezandu-l cu capul in jos pe Iisus Christos. Crucea este asemanatoare cu crucifixul , reprezenat de satanisti tot in asezare inversa.


Cum s-a transformat Satan din Inger in Diavol


Fiul mai mare al lui Dumnezeu s-a numit Satanael. Satanael a cerut de la Dumnezeu un suflet pentru Adam, cerere ce i-a fost indeplinita, cu conditia ca urmasii lui sa fie stapaniti de amandoi. Invidios pe Adam si Eva, care traiau in fericire, sarpele o seduce pe Eva si are cu ea un fiu, pe Cain si o fiica geamana, Calomela. Cain descinde astfel din cel rau, iar Abel, nascut din Adam si Eva, este reprezentatul binelui. Cain il omoara pe Abel, iar Tatal, vazand aceasta fapta, retrage puterea creatoare a lui Satanael, il arunca in tartar, ii taie din num si finalul “el” , care arata originea sa dumnezeiasca si ramane doar stapan al lumii, numindu-se acum “Satan”.


Secte religioase

Datorita societatii secularizate , multi oameni si mai ales tineri imbratiseaza secte si practici pagane din cele mai nastrusnice . De asemenea, sunt reactivate vechi erezii din epoca sinoadelor ecumenice, erezii de influenta demonica: manihei, docheti, catari, albigenzi, pavlicieni, si mai ales bogomili. Acestia din
urma, ca si urmasii lor, sectele mistico-religioase bolnavicioase de influenta slava, socoteau pe satan (Satanael)* creatorul omului si “stapanul” pamantului. Asadar, nu-I nimic nou sub soare .
Mentionam cateva:


1. “Biserica” satanismului. Biserica Satanei este titlul exact din legislatia religiilor din S.U.A., recunoscuta ca sa functioneze. Are sediul in San Francisco- ce a ajuns orasul “Sfantului Francisc” de Assisi!- iar conducatorul acesteia este “patriarhul” Anthony LaVey. Acesta si-a ales “12 apostoli” si 70 de ucenici “verificati” si nu vrea sa mai stie de “femei mironosite”. Dar sa-l inchipuim pe “capul bisericii” lui Satan stand pe “tronul “ patriarchal , imbracat inr-o hlamida cernita, ca oarecand bazileul din Constantinopol. Pe piept o stea mare de aur ( cu multe raze) ce atrage ochii privitorilor si produce emotii “sfinte” adeptilor. Mana dreapta a corifeului odihneste pe un sceptru impodobita cu pietre scumpe. Mana stanga cumpaneste “un craniu omenesc” in loc de globul lui Hristos”, asa cum se afla in icoana Sfintei Treimi.
Seful bisericii, ca toti eunucii, este ras pe cap, avand un adevarat cap satanic.
Mustati negre subtiri spanzura din buza de jos a patriarhului, contopindu-se cu ciocul triunghiular barbiei. Niste ochi galbui, sticlosi ca ai unui tigru batran, te privesc cu multa curiozitate, sfredelindu-te. Asa apare in carne si oase fondatorul satanismului din America.

Doctrina satanista este secreta. Totusi, LaVey a raspuns ca nu se considera purtatorul de cuvant al unei filozofii, ci al unei credinte, al carei scop este manifestarea aspectelor obscure ale firii umane. “In fiecare din noi salasluieste satana… Samanta satanica inchisqa in om este atotputernica, avand cea mai mare importanta.Omul trebuie sa fie mandru de ea, in loc sa se rusineze.Samanta satanica trebuie cultivata, fapt ce si-l propune biserica noastra” .
“Biserica” lui satan isi extinde tot mai mult aria de influenta “sprirituala”. Filalele ei si-au facut aparitia in mai toate orasele Americii: New York, Chicaho, Los Angeles, Detroit, in statele Kentucky, New Mexico, Mississippi etc.

Conform profetiei patriarhului , in anul 1990, aproape toti inchinatorii religiilor clasice vor disparea, aderand la Satanism. Noi, satanistii, reprezentam noua institutie spirituala a Americii. Este adevarat: America a devenit “Babilonul religiilor”.

Inainte de 1989, in Romania, siguranta statului era cu adevarat nationala. Era greu ca o secta (SECTÄ‚, secte, s.f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepÅ£ii unei doctrine (filozofice sau politice). - Din fr. secte, lat. secta.
Sursă : DEX'98 (19246) - thiess) sa nu fie sesizata si urmarita…
Sub masca “libertatii” – o anarhie oficiala-, satanistii au patruns in cercuri largi de tineri debusolati. Unii au vadite interese iredentiste, maghiarii din Covasna si Harghita au sacrificat ,
cu o cruzime primitive asiatica, profesori, preoti ortodocsi, dar mai ales ofiteri de securitate, exact ceea ce i-a oprit sa-si manifeste pornirile canibalice.
In afara acestora, grupuri sataniste coordonate din afara tarii sau organizate din tineri psihomaladivi sau aventurieri s-au manifestat violent cu prilejul inceputului de sfarsit al Anului 2000, cu numaratoarea inversa 666 (1998). S-au semnalat adunari cu sacrificii de animale (pisici, caini), pasari(gaini negre, ciori, bufnite) si chiar umane, cea de la Constanta, 1996. Aici, pe malul Marii Negre, au fost condamnati cei doi criminali tineri satanisti la temnita pe viata (1998) .
Alte indeletniciri cultice sataniste : profanarea mormintelor; distrugerea crucilor, orgii in cimitire.
Centre de racolare si infestare a tinerilor din Romania se gasesc in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Suceava si, mai ales, Constanta. Aici, in vechiul Tomis, este unul dintre centrele importante ale satanismului mondial pentru atragerea tinerilor din fostele tari de sub jugul bolsevic si alcelor din Asia.


2. “Biserica” Luciferica. Daca satan este un nume mai general “prea diavolesc”, cautatorii de senzatii religioase si de titluri atragatoare, au descoperit alte numiri mai planetare , mai aproape de inima celui cazut din cer…sau, mai pe scurt, Martorii lui Lucifer, crescande astfel actiunile ufolatrilor. Nu cugeta necuratul si vrasmasul luminii sa ajunga a fi “adorat” dup aceea cazuse cu ceata ingerilor sai si semanase mandria in prima pereche de oameni din Eden. Iata-l, dupa atatea civilizatii ale omenirii, dupa atatea milenii, invocat si pomenit, in cele mai deruroase situatii: accidente de tot felul soldate cu cu morti napraznice.
“Martorii” lui Lucifer, “Fratia” intunericului face serioasa concurenta martorilor lui iehova. Cei dintai lauda pe stapanul mortii, noul Hades, cei din al doilea pregatesc asaltul Armaghedonului.
Lideri si organizare. Secta Martorii lui Lucifer este relativ noua (1970-1975?) cu ramificatii in lumea francofona. Printre “alesii” lui Lucifer si initiatorii sectei-messa rosie cu jertfe negre- desfasurate in special in Cimitirul parizian Pere Lachaise, dupa un ritual bizar , in prezenta presei si a televiziunii , se incearca initierea “luciferica” si prozeletismul satanic European.

Ceremonial macabru: Adeptii noii secte, acoperiti la fatza si cu glugi negre pe cap, sar in mod ordonat gardul, se strang la ruinele unor vechi capele mortuare. Aici taie gatul unui pui de gaina- de preferinta penaj negru- si lasa sa curga sangele acestuia intr-un vas plin cu oseminte omenesti, sustrase dintr-un cavou parasit, si tarana luata de pe un alt mormant proaspat.
Adeptii-fanatici ai lumii necurate se reunesc noaptea, la lumina tortelor, in jurul unor morminte ale unor fosti practicanti ai ocultismului, printre care celebrul Allan Kardec , fondatorul si organizatorul spiritismului si initiatorul filozofiei neantului in Europa de vest.

Din aceasta secta au purces disidente cu nume tot mai stranii : noii luciferi, ,, fratii luciferi”, ,,verii”, ,,nepotii”, pruncii… ce au costumatii speciale.

Cand oamenii se gandesc la satanism , se gandesc la ceva groaznic , la ceva de negandit . Fie se gandesc la sacrificii umane , fie la diferite abuzuri , Satan, satanism , devin concepte ce trebuie respinse. In realitate , conceptul de satan inseamna cel care se impotriveste , cel care aduce obiectii. Daca ne-am gandi mai serios, ne-am da seama ca fiecare dintre noi se impotriveste la un moment dat, deci a gandi intr-un mod satanic, nu este dramatic, ci este natural. Tocmai aceasta naturalete urmareste LaVey sa o scoata in evidenta in Biblia Satanista. Prima carte vorbeste despre om, este interesant cum tocmai aceasta carte a fost numita The Book of Satan si vom vedea si de ce. Cartea poate fi impartita in cinci diviziuni, exprimate in cinci idei diferite, dar care se leaga in mod natural intre ele. De la bun inceput autorul face o precizare in ceea ce priveste natura umana(1). Aceasta nu este nicicum caracterizata prin renuntare, ascetism sau spirit de turma ,ci este caracterizata prin vointa , dorinta de cucerire ,nevoia de autoimplinire .
Cum se realizeaza acest lucru? Conform acestuia scepticismul, gandirea analitica,obiectivitatea pot impiedica omul de-a urma orbeste percepte care nu il caracterizeaza . Un astfel de exemplu ar fi gandirea critica asupra iconografiei existente in majoritatea religiilor monoteiste.Pentru ca am ajuns la monoteism , inseamna ca am ajuns la...religie(2) . Religia din cele mai vechi timpuri a insemnat existenta unui zeu sau a unor zei si a credinciosilor , legatura dintre om si zeu fiind stabilita prin ritual . In monoteism , ritualul este asociat adesea cu sacrificiul si credinta oarba . Toate acestea nu fac decat sa ucida vitalitatea , energia umana , cu alte cuvinte perverteste natura reala a omului . In acest caz singura sansa a individului de-a scapa de alienarea religioasa este data de gandirea analitica , lipsita de menajamente , care ii poate da acestuia raspunsul la intrebarea : cine a creat omul? Religia propune un anumit grad de absolutivism , totul este permanent , etern , asa sa fie oare ? Realitatea vietii ne dovedeste ca nu , lucrurile sunt in ele insele trecatoare , ramanand "eterne" doar in mintea noastra , in functie de gradul de apreciere pe care il avem fata de un lucru sau altul. Insa cati oameni realizeaza acest lucru , ca ei sunt proprii lor demiurgi? Tot realitate ne dovedeste ca nu multi .Astfel ca impresia ca exista lucruri eterne , care nu pot fi schimbate , care in timp devin tabu , ajunge sa creeze o adevarata sursa pentru prejudecati , intrerupand , dramatic, de multe ori evolutia fireasca a omului . Prejudecata(3) se asociaza cu lipsa unei gandiri libere si constructive . Firesc este ca omul sa realizeze responsabilitatea pe care o are in ceea ce priveste faptele sale , recunoscandu-si contributia pe care o are in conturarea lumii , dezvoltandu-si in cele din urma vigilenta atat de necesara evolutiei. Daca vorbim despre prejudecati , atunci vorbim despre valori supreme(4), cum ar fi binele suprem.
Exista un astfel de bine? Poate ca in antichitate , in plan filosofic ,s-ar fi pus o astfel de problema , dar in perioada actuala o astfel de utopie nu mai este valabila . Cine ar putea sa faca bine celui care a calcat peste el , mai mult , cine ar putea iubi o astfel de persoana? Daca ar fi sa judecam la rece , atunci s-ar ajunge la concluzi ca nu multi , probabil ca nimeni , daca oamenii ar fi lipsiti de prejudecati religioase . Daca acest lucru este natural si nimeni in realitate nu intoarce obrazul cand este lovit , umilit , atunci trebuie sa reevaluam conceptele de bine , iubire , mila .Eliberati fiind de prejudecatile religioase ,ramanem la concluzia psihologica , iubirea este un raspuns instictual la actiunile celorlalti fata de noi . Daca nu exista un bine suprem , o iubire atotputernica , daca s-a stabilit ca toate aceste sunt utopii , atunci cu siguranta nu exista nici eternitatea , ci doar viata de aici si acum (5). Tot ce tine de om este omenesc si , oricat ar fi de neplacut , este trecator . Ultima intrebare , care de altfel da si concluzia primei carti a Bibliei Sataniste , este: daca nimic nu este permanent , nimic nu este bun in sine , iar daca este bun , atunci el depinde de individul care face evaluarea situatiei , ce este atunci real? Putem concluziona la capatul acestei carti , ca adevarata eternitate a omului este propria lui vointa , fiind unicul zeu in care acesta trebuie sa creada! La final , talcul acestei carti este ca , Satan reprezinta natura umana. ."

The Nine Satanic Statements


Extrase din Biblia Satanica scrisa de Anton Szandor LaVey - 1969
1. Satana reprezinta indulgenta, in loc de abstinenta!
2. Satana reprezinta existenta vitala, in loc de promisiuni spirituale irealiste!
3. Satana reprezinta inteligenta pura, in loc de ipocrizia in care oamenii se complac!
4. Satana reprezinta bunatate pentru cei ce merita, in loc de dragoste irosita pe ingrati!
5. Satana reprezinta razbunare in loc de intoarcerea celuilalt obraz!
6. Satana reprezinta responsabilitate pentru responsabili in loc de ingrijorare pt vampiri psihici!
7. Satana reprezinta omul ca un animal printre animale; uneori mai bun, alteori mai rau decat cele ce merg pe patru picioare, si care datorita, a devenit cel mai vicios dintre ele.
8. Satana reprezinta toate asa-zisele pacate, pentru ca ele duc la multumirea fizica mentala sau emotionala!
9. Satana reprezinta cel mai bun prieten al Bisericii, pentru ca a tinut-o in afaceri in tot acest timp!

Ritualuri

Ce obiecte trebuie sa am ca sa fac un ritual?

Nu iti trebuie nimic special, nu trebuie sa cumperi tot felul de lucruri. Poate nu ai bani sau spatiu unde sa le depozitezi, cum ar fi sabii, vesmant negru, altare, etc..
Iata un ritual puternic care poti sa-l faci chiar in seara aceasta, tot ce-ti tebuie e doar o camera sau un loc linistit unde sa fi singur, o pentagrama sau o persoana care sa stea in fata ta, si o lumanare. Aprinde o lumanare si aseaz-o in fata ta. Stai drept, respira adanc si relaxeaza-te. Elibereaza-ti mintea si nu te gandi la nimic. Cand te uiti la lumanare, spune in mintea ta sau cu voce tare: “Sunt pregatit, o, stapan
intunecat. Simt puterea ta in mine si vreau sa te cinstesc cu viata mea. Sunt unul de-al tau. Hail Satan!” Deschide-ti mintea. O sa treaca ceva timp.
Cocentreaza-te asupra imagini lui Satana si asupra cuvantului “putere” si asculta ce vine din tine. O sa primesti raspunsuri ceea ce nimeni altcineva nu o sa poata sa ti le dea. Acesta este un exemplu de a lasa pe Satana sa intre in viata ta. El o sa-ti spuna ce trebuie sa faci ca sa fi fericit, puternic si hotarat. El o sa-ti dea puterea, curajul si hotararea ca sa faci ceea ce iti doresti.

Iata aici si o invocatie pentru Satana:

AVE SATANA!

Hail, Satan,
Lord of Darkness,
King of Hell,
Ruler of the Earth,
God of this World!

God Who invites us to become as gods!
Muse of our civilization,
Dread Enemy of its tyrant god!
Satan, mighty Liberator,
Bearer of true Light!

God of our flesh,
God of our minds,
God of our innermost Will!

O mighty Lord Satan,
Teach us to become strong and wise!
Teach us to vanquish the enemies
of our freedom and well-being!

REGE SATANA!

Cele Noua Pacate Satanice


1. Prostia - Se afla in topul listei pacatelor. Pacat ca prostia nu-i dureroasa. Ignoranta e un lucru, dar societatea noastra e din ce in ce mai plina de prosti. Posturile de televiziune promoveaza o prostie evoulata... Satanistii trebuie sa invete sa vada dincolo de aceste trucuri si nu ne permitem sa fim prosti.

2. Pretentiozitatea - Poate sa fie destul de inervanta si este cam pe picior egal cu prostia... Pretentiozitatea macar e un lucru care tine banii in circulatie pe piata...

3. Solipsismul - Poate fi foarte periculos pentru satanisti. Planuindu-ti reactiile, raspunsurile si sensibilitatea care te transforma intr-un om care pare sa fie lipsit sau atent intr-o conversatie. Nu te astepta la celelalte persoane sa te respecte asa cum o faci tu. Satanistii trebuie sa aplice regula: "Fa-le celoralti ce iti fac si ei tie". Acest lucru functioneaza pentru cei mai multi dintre noi, dar trebuie sa fii vigilent, altfel vei cadea intr-o iluzie ca toti ceilalti sunt ca tine. Ar fi ideal o natiune de filozofi, dar din pacate (sau poate din fericire) suntem foarte departe de asta...

4. Auto-amagire - Se afla si in cele 9 Declaratii Satanice, dar trebuie mentionata si aici. Inca un pacat cardinal.

5. Prea multa conformitate - Asta e clar un punct de vedere satanic. Nu-i nimic cu faptul de a fi de acord cu toate dorintele unei persoane daca iti aduce si tie un beneficiu. Dar numai prostii urmeaza calea cea mai batatorita si urmeaza "cireada". Ideea e sa gasesti un om destept, decat sa fi robul atatora...

6. Lipsa de perspectiva - Inca o data, si asta poate duce la multa durere pentru un satanist. Trebuie sa nu uiti niciodata ce si cine esti si ce amenintare poti sa fi prin existenta ta. Noi cream istoria chiar acum, in fiecare zi. Nu fi dominat de turmele de oameni - aduti aminte ca tu lucrezi la un alt nivel de restul lumii.

7. Uitarea trecutului - Aceasta e una din cheile care spala mintile oamenilor, transformandu-i in ceva care sa acepte un lucru nou si diferit, cand in realitate e ceva care cu greu e acceptat, dar este prezentat intr-un alt ambalaj... Ne asteptam sa laudam geniul creatorului si sa uitam originalul.

8. Mandria - regula Satanismului e: daca merge pentru tine, e ok. Cand nu ti se mai potriveste si cand singura cale de a scapa dintr-o situatie e sa zici: imi pare rau, am facut o greseala, atunci fa-o!

9. Lipsa de frumusete - Este rolul psihic care pune factorii in balant. Este clar ca un ochi frumos poate obtine mai multe... Este o arma esentiala in Satanism.
Satanism si Crestinism

Avand in vedere ca marea majoritate a oamenilor percep Satanismul drept ceva hidos, care se refera doar la moarte si sacrificii, cred ca cel mai bun exemplu pentru a-i face sa inteleaga ca nu este asa ar fi efectuarea unei analize schematice bazata pe asemanari si deosebiri intre aceste doua religii.

Pentru inceput voi incepe cu asemanarile care sa fiu sincer sunt foarte putine si anume:
- Ambele religii slavesc o anumita divinitate, respectiv Satanismul pe Satana si Crestinismul pe Dumnezeu;
- Ambele religii afirma ca daca ai credinta in zeitatea respectiva vei fii fericit si vei gasi implinirea;
- Ambele religii ponegresc divinitatea slavita de religia opusa;
- Ambele religii au presupus sacrificari, da ai citit bine. In acest sens un exemplu graitor ar fi faptul ca Dumnezeu le cerea oamenilor sa sacrifice animale in cinstea lui (daca nu ma crezi citeste Biblia, in special Vechiul Testament).
- Ambele religii sunt la randul lor combatute de alte religii, cum ar fi in cazul Crestinismului de Islamism, etc., iar in ceea ce priveste Satanismul aceasta religie este stigmatizata de toate;

Acum este randul deosebirilor despre care pot sa spun ca sunt intr-un numar enorm:
- Adeptii Crestinismului au ajuns sa spuna ca sunt Crestini doar cu gura nu si cu sufletul (n.a. Satanism Tradtional - pentru Satanismul Modern sufletul e un termen crestin fara valoare), un exemplu in acest sens fiind faptul ca marea majoritatea Crestinilor nici nu mai calca prin biserici;
- Crestinismul este o religie la care nu aderi de buna voie, ci silit, graitor fiind faptul ca dupa nastere copilul este botezat si preia aceasta religie, pe cand la Satanism aderi de buna voie si nesilit;
- Crestinismul a ajuns in vremurile noastre o uriasa corporatie, principala sa menire fiind aceea de a produce bani, un exemplu clar fiind banii care sunt ceruti de preoti si Biserica pentru numeroasele slujbe, faptul ca dupa anul nou iti vine preotul in casa si iti da cu agheazma, normal fiind sa-i dai bani, pe cand in cazul Satanismului eu nu am auzit inca de vreo obligatie sa dai bani;
- Crestinismul este si o masina mediatica si care se auto propaga un exemplu in acest sens fiind faptul ca toti in scoala am facut religie ca materie obligatorie
- Insisi preotii despre care se spune ca sunt slujitorii lui Dumnezeu pe pamant injura si comit adulter, furturi si cate si mai cate injosindu-si astfel credinta, pe cand de un Satanist care sa isi injoseasca credinta facand fapte contrare acestei religii eu personal nu prea am auzit;
- Daca te duci in Biserica sa asculti o slujba observi imediat ca sunt mult mai multi oameni batrani prezenti decat tineri, pe cand printre adeptii Satanismului se gasesc un numar covarsitor de tineri si dupa cum stim tinerii reprezinta viitorul;
- In mare parte sarbatorile Crestine au ajuns in ochii lumii mai mult zile in care se fac si se dau cadouri decat zile in care trebuie preaslavit Dumnezeu, eu personal cand ma gandesc la Craciun imi vin in minte doar cadourile, dar cand ma gandesc la Sabat (n.a. sarbatoare pagana) nu imi vine in minte decat Satana;
- Se spune ca, Crestinismul propovaduieste pacea, atunci cruciadele sau asa numitele "razboaie sfinte" tot pacea au propovaduit-o? Pe cand despre un razboi Satanist inca nu am auzit si slabe sanse sa aud;
- Despre miracolele infaptuite prin puterea lui Dumnezeu se face o propaganda imensa desi eu personal nu am vazut inca nici unul, dar despre blestemele si miracolele Satanei nu se face absolut nici o propaganda, ci se spune ca ar fi semne rele;
- Pana acum nu am vazut nici un om despre care se spune ca ar fi posedat de Dumnezeu, dar despre persoane posedate de Diavol am auzit, si chestia asta ma face sa ma gandesc daca Dumnezeu exista;
- Crestinismul respinge stiinta, un exemplu fiind faptul ca se spune ca Dumenzeu a creat pamantul si oamenii dar nu exista nici o dovada in acest sens, pe cand Satanismul incurajeaza stiinta, graitor fiind faptul ca in Cartea lui Lucifer scrie ca vor fi fericiti cei ce au gasit intelepciunea si cunoasterea;
- Se spune ca adeptii Satanismului sunt toti rock-eri jegosi si betivi, dar daca te uiti in jurul tau vezi ca, barurile si in special carciumile sunt pline de persoane in stare avansata de ebrietate dar care se dau buni crestini;
- Una din marile prostii ale Crestinismului este scrisa chiar in Biblia Crestina, fiind rostita de insusi Iisus si anume: "daca cineva iti da o palma, intoarce si celalalt obraz". Cel putin asta reprezinta o injosire si parca din ceea ce am retinut eu citind Biblia in ochii lui Dumnezeu toti sunt egali si atunci de ce chestia asta cu intorsul celuilalt obraz? Pe cand daca analizam un pic doctrina Satanista se remarca usor faptul ca se spune ca "daca esti atacat distruge-ti inamicul".

Deosebiri sunt o multime, eu le-am spus doar pe cele de suprafata, in cele interioare nu am intrat, asa ca astetpt cu nerabdare de la voi altele...

In incheiere, vreau sa va sfatuiesc sa alegeti voi in ce vreti sa credeti: In Dumnezeu, in Satan sau
sa fii pur si simpu neincrezator, adica ateu.Eu va sfatuiesc sa-L alegeti pe Dumnezeu!!!


Ultima editare efectuata de catre OpHaNiM in 11/2/2013, 22:02, editata de 3 ori

OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4819

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Satanismul

Mesaj Scris de iulian1976 la data de 17/4/2012, 07:38

Toate sunt niste minciuni asa ceva nu exista.Credeti-ma pentru ca am fost satanist 5 ani si in tot acesti ani nu mi sa schimbat viata in bine sau in mai rau de cat e acum.

Tot ce e pe net e o manipulare pentru a speria lumea si ai tine prin biserici si pe la religiile care le-au inventat ei.Pentru ca religia e cea mai mare afacere posibila din care mafia ,,religioasa,,castiga sume imense
avatar
iulian1976


Mesaje : 2
Reputatie : 2286

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Satanismul

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 17/4/2012, 07:53

@ iulian1976 ai perfecta dreptate ...religia in ziua de azi a devenit din pacate doar o afacere din care se castiga sume mari de bani ...deci nu trebuie sa ne incredem in religie !!!

OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4819

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Satanismul

Mesaj Scris de iulian1976 la data de 18/5/2012, 21:09

Oricum in mare parte religia e bun apentru ca daca nu era acum lumea poate o luarazna de tot.

Dar cred ca, cum nu imi trebuie mie religie sa ma comport civilizat in societate asa si pentru alti oameni nu ar trebui religie sa gandeasca si sa se comporte civilizat si omeneste.

Inainte religia de orice forma era o forta,conducea lumea si asuprea omu prin obligarea lui,acum nu mai obliga pe nimeni dar au inventat mii de sarbatori si datini pentru a putea scoate cat mai multi bani de la om.
Omul in prostia lui dar si de (frica lui dumnezeu ) da bani si se duc la biserici.
avatar
iulian1976


Mesaje : 2
Reputatie : 2286

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Satanismul

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum