Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

10 locuri horror

In jos

10 locuri horror

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 16/11/2010, 01:52

Locul 10. Locul bataliei din 1863 la Gettysburg, Pennysylvania, considerata a fi cea mai atroce din timpul Razboiului Civil American. In numai 3 zile au murit peste 40.000 de oameni au fost ucisi ,capturati si raniti.
Locul 9. Unitatea 731 a lagarului de concentrare de la Harbin, Manciuria, in China. Este considerat Auschwitz-ul Asiei. In aceasta unitate au avut loc cele mai cumplite metode de torturare ,mai oribile si mai odioase decat cele ale lui Josef Mengele.
Practici utilizate ,vivisectiile ,testarea armelor,experimente cu microbi si alte experimente.
(despre unitatea 731 am scris un topic )
Locul 8. Whitechapel/Spittalfields, zona in care ucidea Jack Spintecatorul in Londra.
Misteriosul criminal al Angliei despre care nu se stie nimic sau nu se doreste a se stii ceva.
Locul 7. Lagarele de concentrare de la Auschwitz-Birkenau, din Polonia. Aici este estimat ca au murit aproape doua milioane si jumatate de evrei in camerele de gazare.
Nu cred ca necesita mai multa adaugare deoarece stim tot ice s-a petrecut la Auschwitz.
Locul 6. Castelul lui Dracula din Transilvania. ( uite ca suntem si noi in top )
Locul 5. Coloseumul din Roma. Aici luptau pana la moarte gladiatorii in arena pentru simpla distractie a nobilimii si prostimii .Paine si circ.
Locul 4. Criptele din Edinburgh, Scotia.
Scopul lor initial era de locuinte ,birouri si pivnite ale negustorilor scotiei,dupa ce au fost abandonate au fost locuite de vagabozi iar locul s-a tranformat intr-un focar din care izbucea molima.
Locul 3. Padurea sinucigasilor din Japonia. In padurea Aokigahara, numita si “Marea de copaci”, isi iau viata cel putin treizeci de oameni pe an.
Cred ca in padurea aceasta se sinucid doar cei care vor sa fie in trend sis a iasa din anonimat,mai interesant este faptul ca sunt peste tot tablite care-i indruma pe sinucigasi sa nu se sinucida si sa caute ajutor in alte parti.
Locul 2. Orasul New Orleans, Louisiana. Este considerat cel mai bantuit oras din Statele Unite, faima castigata probabil de faptul ca este patria americana a voodoo-ului.
Aici poti vedea fantome de caini si pisici in afara de cele ale unor oameni.
Locul 1. Catacombele din Paris
Din cauza numarului mare a populatiei parizienii au considerat ca pot dezgropa mortii si depozitandu-i in catacombele din paris au facut mai mult loc pentru locuitori.

Mai multe detalii gasiti cautand pentru fiecare in parte ,eu doar am citit ,adaptat si pus in pagina doar un mic amanunt.

OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4819

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum