Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Cometa ISON este Nibiru, marele perturbator al sistemului solar! E de patru ori mai mare ca Pământul

In jos

Cometa ISON este Nibiru, marele perturbator al sistemului solar! E de patru ori mai mare ca Pământul

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 25/10/2013, 06:00

Precum spuneam într-un articol de la începutul anului (http://www.lovendal.ro/wp52/a-fost-descoperita-cometa-mayasilor-2012-s1-cea-mai-stralucitoare-cometa-din-istorie-care-va-eclipsa-chiar-si-luna/), cometa ISON, ce va apărea pe cer la sfârşitul lui 2013, va fi atât de strălucitoare, încât Luna va fi eclipsată noaptea de această cometă. Dacă nu se va descompune când se va apropia de Soare, ISON va deveni chiar cea mai strălucitoare cometă din istorie! Şi asta datorită lăţimii sale (3 km) şi a gazului şi prafului abundent prezent în nucleul său de gheaţă, ce va reflecta puternic lumina solară.
Tot atunci spuneam că originea lui ISON rămâne încă un mister. Totuşi, ţinând cont de orbita sa, se pare că ea ar proveni din norul lui Oort, un nor de comete aflat dincolo de sistemul solar, la 50.ooo u.a. distanţă faţă de Pământ. Am citit pe site-ul liveleak.com părerea unui astronom amator care crede că această cometă ISON nu ar fi altceva decât mitica planetă Nibiru. Iată ce ne spune el despre cometa ISON:
Prima impresie privind această cometă e faptul că ea are în jurul ei mai mulţi “sateliţi” care trebuie să aibă cel puţin 400 de km diametru pentru a atinge echilibrul hidrostatic. Apoi, cometa ISON are o lăţime de 15 arcsecunde, ceea ce înseamnă 50.000 de kilometri la 5,22 UA distanţă faţă de Soare; Jupiterul are o lăţime de 30 arcsecunde, ceea ce înseamnă că ISON e jumătate din mărimea lui Jupiter! Diametrul mediu al Pământului e de 12.742 de kilometri, deci ISON e de 4 ori mai mare decât Pământul.
La finalul articolului, autorul articolului ne prezintă o fotografie a cometei ISON, care pare a fi acompaniată de mai mulţi sateliţi. Se ştie încă din vechime că Nibiru e considerat a fi o planetă ce are mai mulţi sateliţi în jurul ei. Aşadar, ISON = Nibiru? Şi titlul articolului pare spune acelaşi lucru: “Cometa ISON este Nibiru, marele perturbator”.

OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4940

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum