Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Potopul lui Noe - Primul Tripp' din lume

In jos

Potopul lui Noe - Primul Tripp' din lume

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 28/2/2011, 02:00


Va avertizez ca nimic din ce scrie aici nu trebuie luat in serios...pana la urma este doar o parere /teorie !!!
Rezultatele cercetarilor Barbarei Elitt au provocat indignare printre ierarhii superiori ai Vaticanului. In ciuda interdictiei Vaticanului, Barbara a hotarit ca credinciosii simpli au dreptul sa stie totul despre Iisus Hristos si despre natura creatiei, sa stie tot ce a fost ascuns de secole.

Barbara Elitt s-a ocupat foarte multi ani de studiul Bibliei si a descoperit niste lucruri interesante legate de istoria Scrierii Sfinte. Lucrind in arhivele Vaticanului, ea a gasit niste documente necunoscute pina atunci, care apartineau primelor secole de crestinism, intre acestea fiind o serie de texte care au fost accesibile numai pentru citiva alesi de-a lungul timpului. Hotarirea de a ascunde aceste texte a fost luata la Sinodul de la Niceea, in anul 325, sub influenta imparatului Constantin, chiar daca aceste scrieri apartineau unor oameni care l-au cunoscut in nemijlocit pe Iisus Hristos, la fel ca si evanghelistii Luca, Matei, Marcu si Ioan.

Barbara Elitt afirma ca una dintre cele mai uimitoare taine ascunse in arhiva de la Vatican este legata chiar de insusi Dumnezeu. Este cunoscut de toata lumea ca Atotputernicul a creat lumea si l-a trimis pe Fiul Sau pentru a propovadui pe pamint mila si virtutea. In documentele de la Vatican se vorbeste de asemenea despre aceea ca, in acelasi timp, Demiurgul, un inger cazut, incepe sa pretinda rolul lui Dumnezeu pe Pamint, aducind in lumea noastra pacatul si tot ceea ce este rau. Spre deosebire de razvratitul Satana, Demiurgul nu a incalcat niciodata pe ascuns vointa lui Dumnezeu. El a inceput sa ii influenteze pe oameni, aratindu-li-se lor ca atotputernicul creator al cerului si pamintului.

Amestecul Demiurgului a dus la scaderea legaturii dintre oameni si Dumnezeu, care a putut din acel moment sa ii influenteze numai indirect. Numai prorocii si sfintii au primit cunostintele divine in mod nemijlocit de la Dumnezeu, asupra celorlalti intr-un fel sau altul si-a manifestat influenta Demiurgul.

Documentele secrete arata cum, sustinut de dorinta de putere, Demiurgul i-a ispitit permanent si continua sa ii ispiteasca pe oameni. Oamenii trebuie sa isi aminteasca de acest lucru si nu trebuie sa lase jumatatea lor intunecata sa o invinga pe cea plina de lumina.

Credinta in reincarnare este una dintre cele mai bine pastrate taine ale Vaticanului. Chiar si conservatorii care iau Biblia in sensul propriu, considerind ca fiecare cuvint al ei este un adevar, cred ca expresia nascut din nou (care este intilnita de foarte multe ori in Cartea Sfinta) nu este decit o metafora.

Cu toate acestea, textele secrete vechi fac sa se inteleaga foarte clar ca Ioan Gura de Aur nu a scris intimplator despre aceea ca numai cel nascut din nou poate vedea Imparatia Domnului si despre aceea ca desi corpul moare, sufletul poate intra pe portile Raiului. Credinta in reincarnare, scrie Barbara Elitt, subliniaza inca o data importanta invataturii sa fim buni cu toti, pentru ca nu putem sa stim niciodata cu al cui suflet sub o alta infatisare ne vom intilni in viata viitoare: al parintilor, al sotiei, al copiilor, fratilor, surorilor, prietenilor.

Potrivit unuia dintre manuscrisele secrete ale lui Ioan Gura de Aur, Noe si familia sa au supravietuit nu unui potop universal, ci eliberarii in aer a unei cantitati mari de gaz, care a influentat mintea oamenilor facindu-i sa isi uite trecutul. In momentul in care a avut loc acest eveniment unic, omenirea era supusa influentei Demiurgului, de aceea Dumnezeu a hotarit sa stearga din mintea oamenilor tot ceea ce ei stiau. Numai marele Noe nu a trebuit sa fie supus acestei proceduri, tocmai pentru a putea sa le povesteasca oamenilor despre Dumnezeu. Noe s-a salvat nu plecind cu o corabie, ci ascunzindu-se intr-o biserica inchisa ermetic.

OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4766

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum