Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Albert Einstein demascat

In jos

Albert Einstein demascat

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 1/3/2011, 07:15

Omul,mitul,legenda demascata

Albert Einstein este preferatul evolutionistilor si ateilor care neaga existenta lui Dumnezeu.Le place sa-l citeze in cartile lor,incercand sa ditruga teoria creatiei din geneza.
Inainte de Einstein,toti oameni de stiinta credeau in existenta eterului luminos,care efectua unde de lumina.Unul dintre cei mai mari sustinatori ai eterului a fost Nikola Tesla.

Comunitatea stiintifica s-a panicat cand experimentul Michelson-Morey nu a aratat nicio variatie in viteza luminii,datorita presupusei msicari rapide a pamantului in jurul soarelui.Acesta a fost motivul pentru inventarea lui Einstein si a teoriei relativitatii care au eliminat eterul.

Exista un motiv pentru tot ce se întâmpla în univers, iar experimentul Michelson-Morley a fost motivul pentru care Albert Einstein a trebuit sa fie inventat.Aveti mai sus o poza cu Einstein care se intalneste cu mentorul sau,preotul iezuit Georges Lemaître.
Iezuitii sunt mereu in spatele atacurilor creatiei din biblie.Preotul iezuit Georges Lemaître a fost initiatorul teoriei Big-Bang.

Superstarul stiintific Albert Einstein

Numele lui Einstein este sinonim cu geniu .In comunitatea stiintifica el este considerat cel mai mare om de stiinta de la Isaac Newton.El este creditat cu descoperirea teoriei relativitatii si este numit ''tatal'' erei atomice datorita faimoasei sale ecuatii E = MC2.
Cand a fost rugat de media sa explice teoria relativitatii pentru comunitatea non-stiintifica el a zis: O ora de relaxare cu o fata draguta, trece ca un minut, dar un minut asezat pe o soba fierbinte pare o ora.

Experimentul Michelson-Morley a fost motivul pentru inventarea lui Albert Einstein

In 1887,omul de stiinta Albert Abraham Michelson a inceput sa faca experimente pentru a încerca si de a detecta miscarea Pamântului în jurul Soarelui folosind viteza luminii ca un barometru.Acest experiment a fost numit experimentul Michelson-Morley si a fost faimos pentru un singur lucru: toate rezultatele au fost negative.
Celebrul experiment Michelson-Morley a dovedit în mod concludent ca nu exista viteze diferite de lumina! Ele sunt aceleasi în toate directiile si valoarea lor este c, viteza luminii, care destul de ciudat ramâne mereu neschimbata.Dr. Albert Michelson a folosit un interferometru pentru masurarea vitezei luminii.

Rezultatul experimentului a socat comunitatea stiintifica.Ultimul lucru pe care iezuitii trebuiau sa-l faca era sa recunoasca ca biblia avea dreptate si ca pamantul nu se misca:
''Spre uimirea lui totala,experimentul a produs un efect zero.Michelson nu a gasit nicio urma de transmisie de lumina in toate directiile.El a detectat doar cea mai mica schimbare a interferentei franjurilor.Ambele jumatati ale fasciculului de lumina se intorceau practic in acelasi timp.Datele au fost aproape de necrezut.Asa zisul vant al eterului nu a avut niciun efect, indiferent de viteza luminii fasciculul a calatorit cu vantul sau peste acesta.Nu a fost doar o singura concluzie posibila sa se traga,cea ca pamântul era în repaus.Aceasta, desigur, a fost ridicola.(Jaffe, Michelson and the Speed of Light, p. 76)

Michelson a aderat la Universitatea Rockefeller din Chicago

Dupa ce a slujit ca profesor la Universitatea Clark de la Worcester, Massachusetts, din 1889 pâna în 1892, Michelson a fost numit profesor si primul sef al departamentului de fizica la Universitatea din Chicago.
În 1924, Michelson a primit o uriasa finantare de la universitate pentru a stabili rotatia Pamântului prin utilizarea viteza luminii.Acest test consta dintr-un tunel lung de 12 mile cu tot aerul eliminat. Cum era de asteptat, toate rezultatele au fost negative.

Sotia lui Einstein a scris lucrarile cu teoria relativitatii

Sotia lui Einstein,Mileva Maric de origine sarba,a fost creierul din spatele teoriei relativitatii.In 1905 cand hartia cu teoria relativitatii a lui Einstein a fost depusa,era semnata cu numele sotiei sale.Deasemnea ea a primit toti banii pentru premiul Nobel 1922.Mileva a fost în masura sa ia toate informatiile anterioare referitoare la undele de lumina, electromagnetism, teoriei atomice, si sa le sintetizeze în ceea ce a devenit cunoscut sub numele de teorii speciale si generale a relativitatii.Chiar Einstein însusi nu a înteles nimic din ea


Cercetatorul lui Rockellfer,Abraham Flexner l-a adus pe Einstein in America

In 1914, John D. Rockefeller Jr.l-a expediat pe Flexner în Europa pentru a studia prostitutia.Instructiunile lui nu includea predicarea lui Hristos la prostituate ci indreptandu-le la o viata de pacat.Rockefeller a vrut un monopol complet privind criminalitatea si prostitutiea, atât în SUA si în întreaga lume, si studiu lui Flexner l-a ajutat pentru a-si adauga Europa in fieful lui.

''Am dedicat luni la observarea fenomenelor legate de prostitutie si de politie în marile orase din Anglia, Scotia, Franta, Germania, Belgia, Olanda, Scandinavia, si Austro-Ungaria.Toata viata a trebuit sa fie schimbata, pentru a observa modul în care la prima mâna de prostitutie a fost efectuata asa cum a fost obiceiul meu, spre unsprezece, sa fiu pe strazi sau în bordeluri sau mici cafenele pâna la primele ore de dimineata.''(Flexner, Autobiografie, p. 120).

În octombrie 1933, Abraham Flexner l-a adus pe Einstein in SUA, unde a devenit profesor la Institutul pentru Studii Avansate din Princeton, New Jersey.

OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4819

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum