Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

Ordinul lui George Bush Jr. pt Distrugerea Tablitelor Summeriene

In jos

Ordinul lui George Bush Jr. pt Distrugerea Tablitelor Summeriene

Mesaj Scris de OpHaNiM la data de 1/3/2011, 07:31

Muzeul National din Irak grav deteriorat de catre fortele U.S.

In aprilie 2003 trupele americane se indreapta spre muzeul national din Irak, in Bagdad si plaseaza explozibili distrugand intrarea muzeului. Conform rapoartelor care nu sunt foarte clare se afirma ca ei continuau Operatiunea "Furtuna in Desert" de invadare a Irak-ului si de invadare a Kuweit-ului care a fost conceputa de George Bush Jr.
Soldatii americanii au preluat controlul asupra muzeului si... SURPRIZA... mii de obiecte au fost furate de catre soldatii americani la ordinul lui George Bush Jr. si cele mai multe obiecte proveneau din anticele regate Sirian, Babilon si Summer. Majoritatea acestor relicve erau faceau parte din istoria sumerului care spuneau despre zeii veniti din stele si despre care se spuneau ca se numesc AN.NNUNA.KI.
Invazia irak-ului a avut ca motiv principal pe langa furarea petrolului si distrugerea relicvelor in care apar REPTILIENII ANNUNAKI, de ce? pt ca liderii elitisti americani in frunte cu familia Bush nu sunt umani(ca sa o citez pe Printesa DIANA). Este foarte bine ca tablitele summeriene aproape in toatalitate au fost salvate, la fel si statuietele cu reptilieni. Daca va uitati atenti la George Bush Sr. se vede aspectul lui in poza ca nu este uman, dar el ca si Regina Elisabeta in realitate sunt foarte batrani in ani terestrii au undeva la 600 de ani, in anii nostrii, dar corpul cand le ajunge la moarte ei se metamorfozeaza, este un procedeu mai complicat pt care am sa scriu un articol.

OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 4819

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum